Shopping og klar for state fair!

Siden sist har jeg balnt annet shoppet med Vertssøster og vertsmor. Har handlet masse klær og av det blant annet trenningsklær til Cross Country. Det er helt utrolig hvor billig det er her. Kjøpte for eksempel et par løpesko fra nike som koster 1300 kr i Norge for 550 kr! Har også handlet alt jeg trenger til skolen utenom skolesekk. I dag er det bare 6 dager til jeg begynner på skolen og det er utrolig rart å tenke på! Grugleder meg til og kommme i gang slik som alle andre ting ved dette året.

Nå er jeg hjemme alene og venter på at vertsmor kommer hjem fra jobb om rundt 1 time. Da skal jeg og hun dra til State Fair som er i Salem en by rundt 1 og 1/2 time unna. Vertssøster har allerede dratt ditt med noen venner i går for å vise sauen sin .  

 I dag har jeg vært hjemme alene for første gang siden jeg kom hit siden vertsforeldrene mine er på jobb. Dagen har jeg brukt på og for det meste slappe av og rydde litt i fjøset. Jeg har også børstet den søte hesten til vertssøstren min og kastet ball med deres border collie Wrangler som har fulgt etter meg nesten over alt hvor jeg har gått. Han har utrolig mye energi og blir aldri lei av å leke men når han blir sliten går han og kjøler seg ned i en tønne med vann i som står utenfor.

Elsker dette bildet!

Ida

 

2 kommentarer

Kesia Olsen i Florida

01.sep.2011 kl.04:27

Det er latterlig hvor dyrt det skal være i Norge i forhold til her!

laila gudrun nilsen

03.sep.2011 kl.23:38

Hei ida, Håper du har det kjempe bra I usa. Har besøk av mamma og vilde. send meg noen ord på mail er for gammel til å blogge, hehe. alt kan jo læres(må lære av vilde).

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits