Cross Country

Snakket nettopp med vertsmor på mail og fikk vite at vi mest sannsynlig skal dra til Oregon State fair neste onsdag. Vi drar etter at hun er ferdig på jobb den dagen og jeg regner med at det blir en fin tur til Salem med shopping og nye opplevelser.

Jeg fikk også vite at vertssøsteren min har bestemt seg for å begynne på cross country isteden for volleyball som hun og muligens også jeg skulle gå på. Jeg er ikke særlig glad i volleyball så jeg ble kjempe glad når jeg fikk vite at jeg mest sannsynlig også begynner på cross country. For dere som ikke vet hva cross country er så er det løping ute i terreng. Jeg er i ganske dårlig form nå siden jeg ikke har trent skikkelig i sommer men heldigvis sa vertsmor at jeg ikke hadde noe å bekymre meg for.

Bilde: Dette er da cross country. Legg merke til at de fleste løper i noe som ligner på ridesokker! ha haxD

Ida

 

3 kommentarer

Aina i Oregon

22.aug.2011 kl.20:51

Så gøy! :D Jeg skal på state fair'en på søndag. Gleder meg!

idaainusa

22.aug.2011 kl.21:50

Aina i Oregon:Kos deg! :D

Anna Regine i Chicago 11/12

22.aug.2011 kl.23:53

Jeg er med på xc her borte!:) Det er sliiitsomt, men gøy! Og en fin måte å bli kjent med folk på! Og jeg har ikke sett noen bruke ridesokker, haha :)

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits