Det kribler i magen

Nå er det bare rundt 1 måned igjen til jeg reiser og jeg går bare og venter på avreisedatoen min. Jeg vet omtrent når jeg skal dra men det føles mer virkelig når man vet den eksakte datoen og klokkeslettet. Føler meg mer en klar for å dra og spørsmålene svirrer rundt i hodet mitt hver dag. Kommer jeg til og trives? Vil jeg få venner? og det aller viktigste vil jeg passe inn hos familien? Jeg gleder meg mest men jeg har selvfølgelig også noen bekymringer.

Gleder meg sånn til soft landing camp i New York! Her er noen bilder fra da jeg var der sist:
 På tross av at jeg er klar for å dra til Amerika har jeg det også fint den siste tiden i Norge. Mye av ferien fram til nå har gått med til å jobbe for å tjene opp penger til USA. Jeg har lørdagsjobb på butikk og har fått noen småjobber hos slekt. Jeg har virkelig stått på i det siste og i går vasket jeg i hele 10 timer! Det er ganske mye jobb som må gjøres for å få lommepenger men det kommer til å være verdt det når jeg får shoppe for de. I morgen har jeg for en gang skyld en fridag og på lørdag skal jeg ha min siste arbeidsdag før jeg reiser til Trondheim med søsteren min på søndag. På mandag reiser vi videre på biltur i Europa.

Tumblr_lnflzqtwye1qbb5kqo1_1280_large

Bilde: Weheartit

Har dere fått avreisedato?

Har dere vært i New York før?

Ida

7 kommentarer

Cathrine

21.jul.2011 kl.20:40

Har vært i NY før, og ELSKET det! Du burde glede deg :D

Aina i Oregon

21.jul.2011 kl.21:17

Jeg skal reise 12. august. Både gruer og gleder meg! :)
gleder meg!!:D

Ida

22.jul.2011 kl.10:58

SV: Åh, jeg også! Det hadde vært superawesome med 2 x Ida på softlanding 23. aug! Ja, jeg satser óg på litt shopping i NY. Kult at du har vært der før da, da kjenner du vel litt til shoppingtilbudene der og sånn ;-)

Viktoria

26.jul.2011 kl.00:21

jeg drar 5. august men kunne gjerne bytta dato til seinere!! :((

idaainusa

26.jul.2011 kl.04:07

Viktoria:Jeg gleder meg utrolig mye til å dra nå men jeg kommer nok mest sannsynlig til å sette pris på den siste tiden i Norge når jeg har vært i USA en stund :)

Cecilie

30.jul.2011 kl.12:42

Jeg skal være i NY 3okt :) gleder meg sykktt :D

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits