Sommerferie!

I dag var det endelig siste skoledag før sommerferien. det er utrolig rart å tenke på at jeg er i USA neste gang jeg skal på skolen! I morgen drar jeg til Kristiansund hvor moren min og søsteren min bor og der skal jeg være i en måned.  På lørdag begynner jeg i den nye jobben min men jeg skal bare jobbe der et par dager i uken. De pengene jeg tjener der kommer godt med når jeg skal reise. Det blir ikke så mye jobb så jeg får også litt fritid hvor jeg skal nyte de siste dagene i Norge. I slutten av juli skal jeg og pappa, stemoren min og søsteren min dra på en tur i 2 uker hvor vi skal reise rundt i noen deler av europa hvor vi aldri har vært før. Vi skal blant annet besøke Tsjekkia, Polen og Tyskland og det er mulig at det blir flere land. Det blir morsomt å se en annen del av Europa enn bare de typisk syden landene.I dag er det foresten 2 måneder igjen til jeg reiser til USA hvor første stopp er New york og soft landing camp. Deretter drar jeg videre til Oregon hvor jeg skal treffe vertsfamilien min for første gang! Det er ikke sikkert at det er akkurat 2 måneder igjen fordi jeg har ikke fått vite den endelige avreisedatoen min men jeg har fått vite at det er den mest sannsynlige. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg sendte inn intresseskjema til explorius så det er rart å tenke på at det er så liten tid igjen. Jeg fikk intresse for å dra til USA for 3 år siden og nå skal det faktisk bli virkelighet!

5642209455_dfd28a0cf5_z_large

På bildet ser dere Portland som er den største byen i Oregon. Den ligger 2 timer unna der hvor jeg skal bo så her blir det sikkert mange shoppingturer i løpet av året :)

Hva skal dere i sommer?

Har dere fått avreisedato?

Ida

4 kommentarer

Ida

23.jun.2011 kl.12:20

Jeg har óg fått 23. august som (foreløpig) avreisedato ;-)

idaainusa

23.jun.2011 kl.12:25

idamontana:Håper det blir 2 Ida i New York da!:) he he:P

Ida

23.jun.2011 kl.19:59

Ja, satser på det ;-)

idaainusa

23.jun.2011 kl.20:27

idamontana::D

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits