Kom ikke opp!

I går hadde vi trekning til muntlig eksamen og jeg kom heldigvis ikke opp. Det var kun 10% av klassen som kom opp så jeg er glad for at jeg ikke kom opp i både muntlig og skriftlig. For å feire at vi ikke kom opp dro klassen( eller alle utenom de som kom opp) på sykkeltur. Vi fikk en kjempe fin dag i det fine været og jeg var hjemme allerede kl 13! I dag og i morgen har jeg fri siden jeg ikke kom opp i eksamen.

På torsdag er det siste skoledag og da skal vi bare være på skolen til lunsj. I dag og morgendagen går derfor stort sett ut på å vente på ferie. På fredag drar jeg til Kristiansund hvor mamma og den siden av familien bor og der skal jeg tilbringe rundt en måned av ferien. Der har jeg også fått meg en liten sommerjobb på outlet Norge. Jeg kommer mest sannsylig bare til å jobbe noen dager i uken så det blir ikke noe fulltidssommerjobb på meg. Jeg kunne gjerne tenke megå jobbe mer men Kristiansund er en ganske liten by så det er ikke så enkelt å få jobb der. Det positive med å jobbe lite er at jeg får nyte den siste tiden i Norge. Det er jo tross alt bare litt over 2 måneder til jeg reiser! Resten av dagen i dag skal jeg stort sett slappe av . Jeg hadde håpet på fint vær så jeg kunne få litt sol på kroppen men det ser ikke så lovende ut for øyeblikket. Det er også meldt regn videre framover men jeg får bare se positivt på det siden det snart er ferie.Har dere fått ferie?

 Ida

2 kommentarer

Martine i California!

21.jun.2011 kl.13:34

SV: Tusen takk! Jaa, det er veldig rart! Tiden kommer til å gå superfort!

Lene i Californa 11/12

21.jun.2011 kl.17:34

Ferie i moooorgen!

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits