Natta

I dag har jeg vært i bursdag til stemoren min sitt tantebarnet og vi har kjørt søsteren min til båten tilbake til Kristiansund. Det var trist at hun måtte dra, men ser henne heldigvis igjen om under 2 uker når det blir sommerferie! Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag utenom at jeg har sittet og søkt på veterinærutdanning i Budapest i Ungarn. Jeg skal kanskje innom ditt i sommer når vi skal på ferie og jeg synes det virker som en utrolig koselig by. Det er billig å bo der og mange andre studenter omtaler studentlivet der som bra. Jeg tenker også på å studere i USA hvis jeg trives godt der men det er jo en del dyrere og lengere unna Norge. Jeg er heller ikke 100% sikker på at jeg skal bli veterinær og jeg tror derfor at opplevelsen av å bo på gård i Oregon vil hjelpe meg et stykke på vei med avgjørelsen.

I morgen er det skole igjen så jeg skal legge meg om rundt en halvtime. Jeg skal bare på skolen 2-3 dager denne uken så det blir en herlig uke selv om jeg må på skolen i morgen. Akkurat nå gleder jeg meg bare til sommer, sol og USA!

Hva skal dere studere etter videregående?

Har dere vært i Ungarn før?

Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits