Herlig dag

I dag sluttet jeg tidlig og det har vært sol helt siden jeg kom hjem. Det har vært så mye som mellom 26 og 28 grader! Jeg benyttet derfor finnværet til å gå en lang tur med hunden og å sole meg litt. Fikk også tilbake storprøven i engelsk i dag som jeg fikk 5 på. Lykke! Er alltid så nervøs før vi får igjen prøver så det er godt å få vite at det gikk bra. Jeg har også gått opp i karakter i ett fag så langt og håper også at jeg går opp når jeg mest sannsynlig får igjen naturfagsprøven i morgen. Det har som sagt vrt fint vær io hele dag men nå derimot helt ut av det blå har himmelen åpnet seg og det høljer ned og det er torden. Nå skal jeg fortsette på gaven til vertsfamilien og jeg viser dere mest sannsynlig bilder i morgen :)Bilde(privat): Jeg har kjøpt meg speilrefleks nå men dette er et bilde fra noen uker som jeg tok med vanlig digitalkamera. Det kan ikke sammenlignes med speilrefleksbilder, men jeg synes at kameraet er helt ok til å være et digitalkamera.

Hva har dere gjort i dag?

Ida

2 kommentarer

Charlotte i Nebraska, USA

09.jun.2011 kl.23:34

sv: skjønner godt at du gleder deg.Du kommer til og få oppleve så sinnsykt masse :) Skulle ønske jeg kunne gjort det igjen :) Nyt hvert øyeblikk! Så har du fått familie enda? Skal prøve og få fulgt med på bloggen din når du er "over there" :-)

idaainusa

10.jun.2011 kl.07:46

Charlotte i Nebraska, USA:Gleder meg kjempe masse! Tror det blir en opplevelse for livet :D Ja, har fått familie i Veneta Oregon:) Det ligger rundt 15 min fra Oregons andre største by Eugene:D Skal bo på landet og de jeg skal bo hos har en liten gård der de i hovedsak driver med kjøttproduksjon av kyr.

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits