Infomøte sjekk

Nå kan jeg sjekke av infomøte av listen av ting jeg må gjøre før jeg drar. Møtet i går varte fra kl 1300-17 30 og inneholdt mye av den informasjonen vi hadde fått før. Likevel var det fint å få det bekreftet og fikk også svar på noe jeg ikke visste og hadde glemt. Det beste med møte var at det var at to tidligere utvekslingsstudenter var der. Den ene av dem hadde vært i Las Vegas og hun andre hadde vært i Winscounsin. Det var morsomt å høre deres opplevelser og noen av historiene som exploriuslederne hadde. Vi satt på rekker og fikk informasjon mesteparten av møtet så det ble ikke noe hilsing på andre utvekslingsstudenter. Det blir vel mest sannsynlig litt mer sånt når vi drar til New york.

Ellers har jeg glemt å fortelle at jeg har søkt visum og at jeg skal på ambassaden 16 juni.Søknadssiden deres er utrolig treg å søke på og den klikker hele tiden hvis du er litt for treg. Det står at den kun skal klikke hvis det har gått 20 min men dte er nok med bare noen få minutter. Vil derfor anbefale dere andre utvekslingsstudenter å sette dere ned når dere har god tid og bli ferdig med det.

Skal noen av dere på ambassaden 16 juni?

Ida

 

 

2 kommentarer

synne hamnes i usa

01.jun.2011 kl.12:50

Hei! Jeg skal også til Oregon på utveksling :-) lenker til deg. Hvor skal du?

idaainusa

02.jun.2011 kl.11:00

synne hamnes i usa:Hei:) Skal til Veneta ved Eugene så skal et stykke unna deg. Når starter skolen din? :D

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits