Glad mandag

Fin overskrift fra jokerreklamen på radioen! I dag har jeg studiedag og det er allerede sol og 15,5 grader når klokken er noen minutter på elleve. Jeg stod opp litt over kl 7 i dag selv om jeg har studiedag fordi jeg skulle å få nytt pass på politistasjonen. Det er selvfølgelig tungt å stå opp tidlig men det positive med det er at jeg ikke bruker så lang tid på å stå opp og ordne meg. Nå er jeg hjemme alene med hunden min og hører jeg på radioen som dere sikkert forstår ut i fra overskriften. Har vært ute og tatt noen bilder for å prøve ut noen innstillinger på kameraet mitt. Jeg har bare et billig digitalkamera som jeg kjøpte meg for rundt to år siden så tenker på å kjøpe meg speilrefleks isteden. Har søkt litt på nettet og på noen sider er det ihvertfall billigere å kjøpe seg kamera i USA. Det er jo stort sett der jeg trenger det også men det frister litt å kjøpe det nå. Jeg vet ikke om så mange amerikanske sider som selger kamera heller. Jeg tror bare at jeg skal kjøpe et av de enkleste og billigste canon eos kameraene og kke ha noe avansert kamera så vet ikke om det lønner seg så mye. Slenger med noen av bildene som jeg tok i dag før jeg skal begynne å øve på eksamen:Hvilket kamera skal dere ha med til  USA?

Hvordan tilbringer dere mandagen?

Ida


3 kommentarer

Anna Regine i Chicago 11/12

23.mai.2011 kl.15:51

Jeg tror nok jeg tar med både speilrefleks og et lite digitalkamera :) Jeg kjøpte speilrefleksen brukt på finn.no og er utrolig fornøyd med det, så det er jo også en mulighet!

idaainusa

23.mai.2011 kl.16:20

Anna Regine i USA 11/12: Takk for tipset! Jeg fant faktisk et billig et der i nærområdet av der jeg bor nå :) Hvilken speilrefleks har du?

Anna Regine i USA 11/12

24.mai.2011 kl.22:54

Sony a500 :)

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits