Dear math: Grow up and solve your own problems!

Dette er faktisk mitt andre innlegg denne uken og det er mye for å være meg. Jeg skal prøve å bli flinkere å blogge når jeg kommer til USA, men føler at jeg ikke har så mye å blogge om enda. Det er også ganske travelt for tiden med alt skolearbeidet som må gjøre. Jeg var måtte også selvfølgelig bli en av de 12 av 60 i klassen min som kom opp i eksamen. Det hadde ikke g|jort meg så mye hvis det hadde vært et annet fag, men matte er ikke akkurat drømmefaget. Har den vanskeligste matten altså T-matte og har fra før av 3 i faget. No ofence til de som liker matte(hvis det er noen), men det var litt utgjort at jeg skulle komme opp i det verste faget mitt. Eksamen er på onsdag klokken ni, så det eneste positive er at jeg får mandag og tirsdag som to forberedelsesdager. På mandag får vi være hjemme og ha studiedag og da skal jeg også skaffe meg et nytt pass slik at jeg får søke visum.  På tirsdag skal vi ha fagdag i matte på skolen så da får vi mer hjelp av lærerene til det vi eventuelt lurer på. Fram til da må jeg prøve å pugge litt hjem, men det hadde vært enklere hvis det ikke hadde vært så kjedelig at jeg nesten sovner hver gang jeg tar fram matteboken.

20090324222141

Det er som sagt ikke så lenge siden jeg blogget sist så det har ikke skjedd så mye på utvekslingsfronten. Det eneste jeg kommer på er at jeg har fått visumsøknaden, men jeg kan ikke starte på den før jeg har fått et nytt pass. Skal å ordne det i morgen, men jeg må sikkert vente i 1-2 uker før det er ferdig. I dag er det foresten bare 1 uke til informasjonsmøtet som jeg skal på i Trondheim. Gleder meg kjempe mye til å møte noen av dere andre utvekslingsstudenter som reiser med explorius!

Kom dere opp i eksamen?

Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits