Gratulerer med dagen!

Tenk at neste 17 mai bor vi utvekslingsstudenter  USA. Nå er det bare rundt 3 måneder til jeg reiser til Oregon og jeg gleder meg kjempe mye. Først er det sommerferie og da skal jeg slappe av å kose meg og være sammen med de jeg kommer til å savne når jeg drar. Jeg har søkt på noen sommerjobber for å få mer penger til utvekslingsåret, men har enda ikke fått svar på om jeg får noen av dem. Trenger virkelig litt mer penger, men hvis jeg ikke får jobb skal jeg mest sannsynlig ta noen småjobber til familie og bekjente. Etter jeg har jobbet litt i begynnelsen av ferien skal jeg reise på tur. Jeg skal reise sammen med pappa, stemoren min og søsteren min og vi skal ta fly til Praha hvor vi skal leie oss bil og blant annet kjøre til land som Tyskland, Ungarn, Polen og Østerrike. Dette blir den siste tiden jeg har med familien før jeg reiser over dammen.

Jeg vet at jeg er utrolig dårlig på å oppdatere og jeg tviler på at jeg har så mange lesere lenger. Det er bare ikke så mye å skrive om fordi jeg ikke har reist til USA enda. På utvekslingsfronten har det skjedd noe siden sist, men det er kanskje ikke så mye som er spennende å lese for dere. Har snakket litt med vertsmor og fått litt info om priser på en stall i området slik at jeg kan planlegge budsjettet mitt. Dette er mer en stall for proffe sprangryttere så jeg tviler på at jeg skal begynne der da ridning mer er som en hobby for meg. Men områderepresentanten min snakket også om at søsteren hans hadde en stall hvor skolelaget pleide å ri så det er mulig at jeg begynner der.

Ellers har det ikke skjedd så mye bortsett fra at jeg har fått visumsøknadspapirer. Jeg må likevel utsette det å søke fordi jeg må få meg et nytt pass først.

Har også klippet håret siden sist. Viktig å få med segxD

Hvor langt har dere kommet i utvekslingsprosessen?

Ida

Én kommentar

Marthe

20.mai.2011 kl.23:05

sv: takk :) linker deg også!

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits