School Spirit!

Nå er det rundt 2 uker siden jeg fikk vertsfamilie og jeg har sendt noen mail til familien siden da. De har ikke sagt så mye mer enn det jeg visste fra før av og jeg skulle egentlig ønske at de svarte meg litt mer. Dere må ikke misforstå meg fordi jeg har fått et veldig godt inntrykk av de fra det jeg har fått vite. Kjenner bare at jeg blir litt misunellig når mange andre utvekslingsstudenter som snakker med sine vertsfamilie lenge på skype og sender mail til hverandre hele tiden. Jeg har forstått det slik at de er ganske opptatt med gården og at blant annet noen av dyrene var syke nå. Jeg høres kanskje litt hysterisk ut siden jeg fikk tildelt de som min vertsfamilie for bare 2 uker siden. Jeg har bare så mange spørsmål og gleder meg til å bli kjent med de.

Siden sist har jeg fått vite litt mer om skolen min. Jeg skal som sagt gå på crow high school som er en forhåndsvis liten skole med bare 145 elver. Skolen består av både high school og middle school i ett noe som gjør den enda mindre. Jeg skal gå i en klasse med 30 elever men jeg vet enda ikke om jeg blir junior eller senior. Har sendt mail til vertsmor om dette og får forhåpentligvis svar på det snart. Har også fått  litt informasjon om skolesportene på skolen og min vertssøster Samantha er også engasjert i disse.

 Det er som sagt en ganske liten skole, så de har ikke så mange sporter som mange andre skoler. Nå har jentene på skolen softbball og Samantha er også med i denne sporten. Til høsten når jeg kommer for å bo med dem skal jentene på skolen starte opp med basketball og til vinteren volleyball. Jeg er ikke akkurat så veldig glad i ballspill så jeg hadde håpet at de hadde track, men kanskje jeg blir med på grunn av det sosiale. Jeg har ikke bestemt meg helt for om jeg vil bli med på en skolesport, og det spørs egentlig hvor engasjert familien min er i andre aktiviteter.Jeg har fått vite at de kalles the cougars og gleder meg virkelig til å oppleve school spirit uansett om det blir som spiller eller fra sidelinjen som tilskuer!

Jeg har fortalt vertsmor om min intresse for hester. De har en bare hest på gården og den tilhører vertssøsteren min. Gården er i hovedsak en hobby og de driver mest med kyr og kjøttproduksjon og grønnsaks- og fruktproduksjon. Ble derfor veldig glad når hun sa at hun skulle snakke med en nabogård å høre om jeg fikk ri der. Dette er jo også avgjørende for om jeg vil begynne på en skoelsport eller ikke.

Som alle andre explorius utvekslingsstudenter har jeg fått vite datoen for informasjonsmøtet. Jeg skal på informasjonsmøtet i Trondheim 29 mai. Jeg fikk førstevalget mitt som jeg også tror at de fleste andre som skal i Trondheim gjorde. Gleder meg til å møte dere fra Trondheim på informasjonsmøtet og til New York turen med noen andre av dere studenter i sommer. Det er ei stund til enda, men før vi vet ordet av det så er dagen der!

Ida

5 kommentarer

Anne Marit

14.apr.2011 kl.06:38

Heihei! Du har virkelig noe aa glede deg til! Kjenner jeg er litt misunnelig paa neste aars utvekslingsstudenter.. Jeg var dessverre ikke rundt i selve byen, saa kan ikke si noe spesifikt om Portland. Det var kanskje rundt 15 grader da vi var der, men det er visstnok vanligvis varmere enn det :) Det var veldig groent og fint der, og jeg likte Oregon veldig godt! Synd jeg bare var der en natt, for skulle likt aa vaere der lenge og oppleve Portland skikkelig. Du har noe aa se frem til, virkelig :-)

idaainusa

15.apr.2011 kl.19:40

Anne Marit:Ja, gleder meg kjempe mye!:)

Anna Regine i Chicago 11/12

20.apr.2011 kl.17:48

Hei! Jeg skal også på informasjonsmøtet 29. mai i Trondheim :-D

Heldig du er som har fått vertsfamilie :) Linker deg, jeg!

idaainusa

23.apr.2011 kl.18:18

Anna Regine i USA 11/12:Linker deg jeg også:D

katie

16.mai.2011 kl.14:20

Sv: takk! Er superfornøyde med dem!

Forresten er det helt sant det du sier at før du vet ordet av det er det her! For meg har alt gått så fort; før jeg visste ordet av det var jeg nødt til å begynne pakkingen liksom. Håper du får en fantastisk år, et utvekslingsår har virkelig potensiale til å blir det beste året i ditt liv!

Skriv en ny kommentar

idaainusa

idaainusa

17, Kristiansund

Jeg reiser som utvekslingsstudent til Veneta Oregon skoleåret 2011/2012 med Explorius/ASSE. Kontakt:idamy@live.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits